Despre noi

Datorita evoluţiei în timp a umanităţii, societatea are nevoie din ce în ce mai mult de siguranţă, promtitudine, calitate şi costuri cât mai mici.

Pentru a ne alinea la standardele europene, pentru a executa lucrări cu cele mai bune produse posibile şi de a obţine un profit cât mai mare, firma noastră GEONIC, intervine în acest sens, rezolvând problemele tuturor clienţilor săi, precum şi a colaboratorilor săi.

Este bine de ştiut că în firma noastră, premisa principală, după care ne ghidăm este: "CLIENTUL NOSTRU – STĂPÂNUL NOSTRU".

Produse

GEONIC a fost înfiinţată în anul 2001 şi s-a impus pe piaţa locală prin produse de calitate superioară, produse la noi în ţară sau importate din UNGARIA, AUSTRIA, GERMANIA, ITALIA, SPANIA, SUA etc. precum şi prin preţuri avantajoase şi chiar reduse pentru client, prin seriozitate, corectitudine şi promtitudinea cu care a fost şi este rezolvată orice problemă care a intervenit în relaţia dintre noi si cumpărătorii noştrii.

Avantaje

Pe lângă toate celelalte avantaje prezentate până acum, firma GEONIC comercializează peste 8000 de produse şi are posibilitatea de a aduce la comandă, orice produs solicitat de către client în cel mai scurt timp posibil (24 – 48h).